31 Temmuz 2013 Çarşamba

Kar Lastiği Ankara

kar lastiği ankara, kış lastikleri ankara, kar lastik aparatları, kar lastiği alırken nelere dikkat edilmeli, kar lastik aparatı, kış lastiği ankara, kış lastiği al, kış lastiği ankara fiyat, kış lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenler, kış lastiği alırken nelere dikkat etmeli
Ankara Kar Lastiği
Ankara Kar Lastiği, Kar Lastiği Ankara
Ankara da sert geçen kış ayları için özel üretim buzlanmaya dayanıklı kar lastiklerini kullanmakta yarar var.
Kış lastiği al, İndirimli kış lastiği al, Kampanyalı kış lastiği al

Kar Lastik Aparatları

adı kar pençesi diye geçiyor,ama kararsız kaldım.. bir alış veriş yerinde görmüştüm,burayada yazayım dedim..kullanışlımıdır.iyimidir,zincir çok zahmetlidir...bu nasıl ne durumda kullanılır,asfalttada olurmu yoksa sadece kar üstündemi.
Kar Lastik Aparatları
Kar Lastiğine Özel Aparatlar
Malum havalar bayağı soğuk ve kar yağışı çok fazla.Bir kaç gün önce bir tv kanalında eğer adını yanlış hatırlamıyorsam (put _ on) denen kar paletine benzeyen fakat aparata gerek kalmadan direk lastiğe kemer gibi sarılıp tokası bağlanan bir icat gördüm. Her iki lastiğe de 4'er adet bağlanıyor, birbirinden bağımsız olarak. Fakat netten araştırıyorum bulamıyorum.

Kar Lastiği Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Kış lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenler, Kar olmadan da kış lastiği kullanılabilir. Sıcaklığın +7 derecenin altında olduğu havalarda kış lastiği doğru bir seçimdir. Yapısı nedeniyle bu sıcaklıklarda dahi esnekliğini korur ve iyi bir yol tutuşu sağlar.  Peki kış lastiği satın almadan önce nelere dikkat etmeliyiz? GoodYear kar lastiği alırken dikkat edilmeli.
Kar Lastiği Alırken Nelere Dikkat Edilmeli
Kar Lastiği Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Michelin Kar lastiği alırken dikkat edilmeli, Kış lastiği alırken mutlaka 4 lastiğin de değiştirilmesi gereklidir. Alınan lastiklerin tümü aynı ayara ve kaliteye sahip olmalıdır. Aksi durumda sağa/sola çekme sözkonusu olabilir.
Kış lastiği alırken nelere dikkat etmeli, Kış lastiklerinin diş derinliğinin en az 3 mm. olması gereklidir. Aksi halde çekişe ve sürüş kalitesine olumsuz katkı sağlar.
Lastiğin ebatları, aracın standart lastiklerinin ebadından daha geniş tabanlı olmamalıdır. Aksi durumda yola tutunma zayıflayacağından kızaklama riski artıyor.
Kış lastikleri, yakıt tüketimini ve kabin içi sesi artırır. Bu nedenle satın almadan önce fiyatına, yakıt tüketimine ve kabin içi sese etkisine dikkat etmelisiniz.
Farklı ebatlarda farklı test sonuçları ve birincileri ortaya çıkmaktadır. Yapılabilecek en iyi şey, lastiğinizin ebadına göre olan test sonuçlarını temin etmek ve buna göre seçimi yapmaktır.
Aracınız için standart olarak önerilen ebadı kullanınız. Bazı araç modellerde, birkaç yanak kalınlığı kabul ediliyor olabilir(yetkili servisinizden ya da araç kataloglarınızda bu bilgiyi bulabilirsiniz). Kış lastiği fiyatları, yanak kalınlıklarından ciddi anlamda etkilenmektedir. Düşük yanak yüksekliğine doğru ilerledikçe lastiğin algısı, “performans lastiği”ne doğru gitmekte ve bu da fiyatları artırmaktadır. Bu nedenle teknik olarak kabul edilebilecek yanak kalınlığında lastikleri tercih edebilirsiniz.
Kış lastiklerinizi sezon henüz canlanmadan eylül-ekim aylarında alırsanız daha rekabetçi fiyatlar alabilirsiniz. Tabii saklayacak yeriniz varsa. Eğer yeriniz yoksa, size lastiği satan yer ile bu konuyu konuşabilirsiniz. Yardımcı olacaklardır.
Nitrojen(azot) gazı bastırısanız, havası daha az inecektir.  Bu işlem için ücret isteyebilirler.
Lastiğinizin arabaya takılmadan önce balans ayarlarının yapıldığından emin olun.
Asla unutulmamalıdır ki Karayolu Trafik Kanunu ve ilgili Karayolu Trafik Yönetmeliği gereği, kış lastiği kullanmak zincir bulundurma zorunluluğunu ortadan kaldırmıyor. Yani bu hususta her ne kadar kar lastiğiniz olsa da yanınızda zincir bulunmasında fayda var.

Kış Lastiği Ankara

Kış lastiği ankara fiyat, Ankara da kış lastiği kullanmak zorundasınız, çünkü kış aylarında Ankara çok soğuk oluyor ve buzlanma da artıyor. Ankara Continental kar lastikleriKışın, uzun ve şiddetli olduğu, yolların uzun süre kar ve buzla kaplı olduğu bölgelerde kış lastikleri kullanılmalıdır.
Ankara Kar Lastik
Ankara Kar Lastik, İndirimli Kar Lastik Ankara
Pirelli kış lastikleri Ankara, Deseniyle olduğu kadar soğuğa dayanıklı kauçuk karışımlarıyla da kar ve buz gibi kaygan koşullarda maksimum çekiş ve fren gücünü zemine iletebilen kış lastikleri silika teknolojisiyle üretiliyor. Lassa Ankara Kış Lastikleri Bu teknoloji de lastiğin tutunma özelliğini arttırıyor. Kış lastiklerinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktaysa hız serilerine uyumdur. Çünkü kış lastiklerinde hız serileri standart lastiklere oranla düşüktür. Otomobilin son sürati yüksek olsa bile lastiğin hız serisi aşılmamalıdır. Petlas Ankara kar lastikleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder