31 Temmuz 2013 Çarşamba

Kar Lastikleri

kar lastikleri yazın kullanımı, kar lastikleri, kar lastikleri fiyat, kar lastikleri ne kadar, İndirimli kar lastiği almak istiyorsanız çok araştırmalısınız. Öncelikle aracınızın lastik ebadını bilip ona göre fiyat araştırması yapmalısınız. En uygun lastiği bu şekilde bulabilirsiniz.
Kar Lastiği
Ucuz Kar Lastiği Almanın Yolları


Kar Lastikleri Yazın Kullanımı

Kar lastiklerinin yazın kullanımı hem sağlığımıza hemde cebimize zararlı. Yazın kullandığımız kar lastikleri çok ses yapacağından aracın konforundan ödün vermiş oluruz, aynı zamanda bu ses kulak tırmalar.
kar lastikleri yazın kullanımı
Kar Lastiklerinin Yazın Kullanılmasının Zararları
Diğer taraftan bakılınca bir sonraki sene bu kar lastiğini kış aylarında kullanamayız, çünkü çok aşınmış olacaktır lastiklerimiz.
Kimi satıcılar ise az yol yapınca sıkıntı olmayacağını söylüyor kış lastikleriyle yazın da gezilebilir demek ki...
Ama çoğu bilirkişinin düşüncesi farklı tabi ki...
Bilirkişilere göre kışın ayrı yazın ayrı lastik kullanmalıyız. Hem böylece bir kaç yıl aynı lastiklerle idare edebiliriz.

Kar Lastikleri Fiyat 2013

Kar lastikleri fiyatları, Kar lastiklerinin fiyatı, İndirimli kar lastikleri, Ucuz kar lastikleri, kar lastikleri kampanya, Kampanyalı kar lastikleri, Petlas kar lastikleri fiyatı, Pirelli kar lastikleri fiyat listesi, kumho kar lastikleri fiyatı, Kar lastik fiyatları, Lassa kar lastiklerinde indirim
kar lastikleri fiyat
Kar Lastikleri Fiyatları Kampanya 2013
Kış lastiğinin dişleri kalın olduğundan yazın(sıcak havada) ani frende vb. dişleri kırılabiliyormuş.yani ani frende dişler kırılırsa durmayabilir kaportacı bi tanıdık söylemişti, aynı o şekil kaza yapan aracı tamir ediyordu. ne derece doğru bilemiyorum(teknik olarak da bilgim yok)

Kar Lastikleri Ne Kadar?

Michelin kar lastikleri ne kadar, Goodyear kar lastikleri ne kadar, Kar lastikleri coontinental, Ne kadar ucuz kar lastikleri, Nokian kar lastikleri, kar lastikleri ne kadar hankook, Lassa Kar Lastikleri ne kadar?
Kar Lastiği Ne Kadar
Kar Lastikleri Fiyatları Ne Kadar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder