1 Ağustos 2013 Perşembe

Kar Lastikleri Fiyatları

kar lastikleri fiyatları, kar lastikleri fiyatı, kar lastikleri fiyat, kar lastikleri forum, kar lastikleri fiyat listesi, kar lastiği fiyatları, kar lastik fiyatları, kar lastikleri fiyatları ankara, kar lastiği fiyatları ankara, kış lastikleri fiyatları, kar lastiği goodyear, kar lastiği gerekli mi, kış lastikleri goodyear, kış lastikleri gerekli mi, kış lastiği gerekli mi, kış lastiği goodyear, kış lastiği gerçekten işe yarıyor mu, kış lastiği gittigidiyor, goodyear kar lastiği fiyatları, kar lastiği buzda gidermi
Kar Lastikleri Fiyat
Kar Lastikleri Fiyat Listesi

Kar Lastikleri Forum

Kar lastikleriyle ilgili forumlarda pek çok bilgi bulabilirsiniz. Mesela bir forumda geçen lastik muhabbeti şöyle;
Araba için ne önerirsiniz ? ( 185x65x14) bazı arkadaşlarımdan Continental methini duydum...geçen sene bizim şirkette bir arkadaş Bauhaus 'ta bir kampanyadan 2 tane LASSA almıştı , gayet memnundu...Aramızda bu Konuda tecrübeli arkadaş varsa , önerilerini beklerim.
Bunun arkasından gelen öneridde şu şekilde oluyor;
Kar Lastikleri Fiyatları
Kar Lastikleri Forum
Kar Lastikleri Fiyat Listesi
Eğer şehir içinde kullanmayı (istanbul) düşünüyorsan bence kar lastiğine gerek yok, zincirin var ise idare eder olmadı bir kar paleti al, zira malum istanbul karı ya az yağar sadece trafik yoğunluğu yapar yada çok yağar arabanı yerinden kımıldatamassın, seninde evin sarıyer bayırlarında olduğunu düşünürsek nasılsa arabanı yerinde bırakarak akıllılık edeceğin kanaatindeyim. Ama illa alacağım diyorsan michelin - pirelli - continental al ama iki değil bence 4 al zira iki çift biraz düzensizlik yapıyor.
 Kar lastikleri fiyatları ankara, Kar lastiği fiyatları ankara

Kar Lastiği Fiyatları GoodYear

Kar lastiği goodyear, kar lastiği gerekli mi, kış lastikleri goodyear, kış lastiği goodyear, goodyear kar lastiği fiyatları
GoodYear Kar Lastikleri
GoodYear Kar Lastikleri
GoodYear'ın marka tarihçesi hakkında kısa bir yazı yayınlanmıştır. Bugün de Goodyear global markasına baktığınızda, binlerce önemli gelişme, icat, yeni keşif, ilkler ve yeri yerinden oynatan gelişmelerde, şirketin kurucularının kararlı, yenilikçi ve ayağı yere basan karakterlerini görebilirsiniz. Bugün, Goodyear, altı kıtadaki varlığı, yılda 15 milyar dolarlık satış cirosu ile dünyanın en büyük lastik şirketidir. Goodyear markalı lastiklerin yanısıra, Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava ve Debica gibi itibarlı markaları üretmektedir. Lastik harici faaliyetleri, birçok otomotiv ve endüstriyel pazara kauçuk ürünleri ve polimerler tedarik etmektedir.

Kar Lastiği Gerekli Mi?

Kış lastikleri gerekli mi? Kış lastiklerinin gerekli olduğunu anlamak için kış aylarında lastikle ilgili sıkıntı yaşamanız mı gerekiyor? Kış lastiklerinin, "lastik üreticilerinin daha çok lastik satmak için yoktan ürettikleri bir ihtiyaç" olduğu anlayışı tamamen şehir efsanesidir ve yanlış bilgidir. Kış lastiği, kış şartları için üretilmiş, teknolojik bir üründür.
Türkiye gibi değişik coğrafi şartları olan ülkelerde kullanılması son derece güvenli ve konforlu seyahatler sağlar.
Kış Lastikleri Gerekli Mi?
Kış Lastikleri Gereklidir !!!
Kış Lastiklerinin gerekli olduğunu anlamak için 7 derecenin altındaki havalarda araba kullanıyor olmanız yeterlidir. Tüm lastiklerin hammaddesi aynı olmakla birlikte, kış lastiklerinin katkıları ve hammade formülü diğer lastiklerden farklıdır. Kış lastikleri havanın 7 derecenin altına düşmesiyle etkili rol almaya başlarlar. Bu ısıda diğer lastikler sertleşir, yol ile araç arasındaki sürtünme performansı azalır. Kış lastiklerinin 7 derecenin altındaki performansları, öncelikle üretildikleri malzemeden kaynaklanarak, normal lastiklerden çok daha yüksektir. Özel desenleri de kış şartlarıiçin hazırlanmıştır. Kılcal kanallar normal lastiklere göre çok daha fazladır.

Kış Lastiği Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Kış lastiği gittigidiyor, Kar lastiği buzda gidermi etiketlerine dikkat etmeliyiz. Çünkü kar lastiğinin buzda nasıl gittiği çok araştırılmalı, giden de gitmeyen de var tabiki...
Kar Lastikleri Buzda Gİder Mi?
Kar Lastikleri Buzda Gİder Mi
Kış lastiklerinin desenleri, yolun üzerindeki sert yüzeyi bulmayı amaçlar. Desenler, dişler arasındaki su ve buzu daha hızlı boşaltır. Kuru zeminde, karda ve buzda tutunmayı artırır. +7 derecenin altına düşen mevsimlerde, normal lastiklerin çıkartılıp 4 tekerleğe de kış lastiklerinin takılması güvenli ve keyifli bir sürüş sağlar.

1 yorum: