1 Ağustos 2013 Perşembe

Kar Lastiği Diş Derinliği

kar lastiği diş derinliği, kar lastiği dunlop, kar lastiği donanım haber, kar lastiği desenleri, kış lastikleri diş derinliği, kış lastiği diş derinliği, kış lastiği donanımhaber, kış lastiği depolama, kış lastiği dunlop, kış lastik diş derinliği, kar lastiklerinde diş derinliği en çok dikkat edilecek hususların başında gelir. Bu yüzden belirli bir derinliğe sahip olmalıdır kar lastikleri
Kar Lastiği Diş Derinliği
Kar Lastiği Diş Derinliği Ölçümü

 Kış Lastikleri Diş Derinliği

Lastiklerin diş derinliğine yaz kış demeden dikkat edilmesi gerekir. Lastiğin dişine özellikle dikkat edin, bazı performans kriterlerinde güçlü bir etkisi vardır. Yasa gereği minimum 1.6 mm olması gereken diş derinliği önemli bir faktördür. Daha az diş derinliği ile sürdüğünüz takdirde, olası para cezası veya ehliyetinize uygulanacak ceza puanlarına karşı riske girersiniz.
Kar Lastiği Diş Derinliği
Kar Lastiği Diş Derinliği Özentili Bir Ölçüm
Lastiklerin diş derinliği optimum düzeyi ve bunlara verilen cezaler ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Dış aşınma göstergeleri, kalan diş derinliğini değerlendirme açısından çok önemli araçlardır. Bunlar ana boylamsal diş oluklarında yer alan, lastiğin çevresine eşit olarak dağıtılmış, yasal lastik diş derinliği olan 1.6 mm.’ye ulaşıldığında diğer sırt deseni ile aynı seviyeye gelen kabarık profillerdir. Continental’in kış lastiklerinde, bu diş derinliğinin kış performansının oldukça düşmesinden dolayı, diş derinliği 4 mm.’ye ulaştığı zaman, bunu gösteren fazladan dış aşınma göstergeleri bulunur.
Yıpranmış lastikler kızaklama riskini arttırdığı ve ıslak zeminde frenlemeyi azalttığı için sürücülere ısrarla lastiklerini minimum yasal diş derinliğine ulaşmadan değiştirmelerini tavsiye ediyoruz.

Kış lastikleri diş derinliği, kış lastiği diş derinliği, Takip edilecek iyi bir pratik yöntem: Yaz lastiklerinizi 3 mm diş derinlikleri ve kış lastiklerinizi 4 mm diş derinlikleri kaldığında değiştirin (Avusturya’da zorunlu kış donanımları başladığı zaman, kış lastiklerinin kalan diş derinliğinin en az 4 mm olması gerekmektedir) bu da ülkeden ülkeye farklılık göstermesinin ispatıdır
Kış Lastiği Diş Derinliği
Kış Lastiklerinde Diş Derinliğine Çok dikkat Edimelidir
Kış lastik diş derinliği, kış lastiği diş derinliği

Kış Lastiği Depolama

Kar lastiği dunlop, kar lastiği donanım haber, kar lastiği desenleri, kış lastiği dunlop
Lastiklerinizin ömür beklentisinin tahmin edilmesi imkânsızdır. Bununla birlikte, lastiklerinizin ömrünü ve performansını lastikler kullanılmadığında düzgün bir şekilde depolayarak arttırabilirsiniz.
Kar Lastiği Depolama
Dunlop Kar Lastiği Depolama Kampanyası
Lastikler açık havada kaldıklarında, uzun süreler boyunca kullanılmadıklarında (bir ay veya daha fazla) yüzeyleri kurulaşır ve  yüzey çatlakları meydana gelir. Bu nedenle, lastiklerin daima serin, kuru, temiz ve kapalı bir ortamda depolanmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder